Profhilo

Profhilo

Profhilo je proizvod sa najvišom koncentracijom hijaluronske kiseline, koji se nakon injektiranja ravnomerno raspoređuje u potkožno tkivo otklanjajući znake starenja, u vidu bora i sitnih linija na koži, uz zadržavanje potpuno prirodnog izgleda. Njime se postiže efekat intenzivne hidratacije i zategnutosti. Koristi se za regije lica, vrata, dekoltea, nadlanica i tela.

Visoka koncentracija hijaluronske kiseline od 64mg u 2ml gela, ga čini jedinstvenim proizvodom na svetskom tržištu. Uprkos činjenici da dermalni fileri sadrže hijaluronsku kiselinu, Prophilo nije klasični filer. On se sastoji od lanaca hijaluronske kiseline, većih i manjih molekularnih težina, ne životinjskog porekla, uspostavljenih kao jedinstven hibridni termostabilni gel koji se nakon injektiranja rasporedjuje u koži i tako postaje njen sastavni deo.

Image
Hijaluron se sporo otpušta u tkivo i pospešuje fibroblaste na sintezu elastina i kolagena, vezuje vodu i omogućava dugotrjni efekat. Ne samo da popunjava krupnije i sitne bore već stimuliše fibroblaste  i adipocite na pojačanu produkciju prirodnog elastina i hijalurona. Na najnaboranijim regijama najbrže i najbolje se vidi efekat. Njime se postiže izuzetna hidratacija, zatezanje kože i remodeliranje tkiva uz maksimalno zadržavannje prirodnog izgleda. Ten postaje blistaviji i poprima mladalački izraz. Preporučuje se da se tretman ponovi za 4 nedelje da bi efekat bio dugotrajniji. Idealan za lice, vrat, nadlanice ali i za druge regije tela. Pogodan od 30tih pa nadalje, za oba pola. Izdvaja se i po načinu ubrizgavanja u odredjene tačke, komfornije i manje bolno od filera. Može se kombinovati sa ostalim preparatima iz domena estetske medicine, kako bi efekat bio bolji.